• Dit smil
 • Klinikken
 • Kontakt

Tandlæge Asmussen - Din tandlæge i Randers C

gruppe Tandlæge Asmussen i Randers er en moderne tandlægeklinik med en lang historie for kompetent og kvalitetsbevidst tandpleje.

Oprindeligt lå klinikken i Klostergade med telefonnummeret 183 (idag 86 420 183) og havde træde-boremaskine. Både adressen og trædeboremaskinen er nu skiftet ud, men ikke de sidste tre cifre i telefonnummeret. Siden 1953 har der stået Asmussen på døren til vores klinik, den oprindelige  tandlæge er dog udskiftet med en yngre model, Lisbeth Asmussen, og det samme er adressen, som fra 1967 har været Østervold.

At arbejde på en af Danmarks ældste tandlægeklinikker forpligter. Der er meget at leve op til, men vi arbejder hver dag hårdt på at løfte arven fra de tidligere tandlæger, der har huseret i klinikken. Dette betyder dog ikke, at vi ikke følger med tiden. Hos Tandlæge Asmussen i Randers benytter vi os udelukkende af det mest moderne udstyr, hvilket sikrer dig en kompetent og tidssvarende behandling, hvad enten du skal have fjernet en visdomstand eller bleget dine tænder. Derudover slækker vi aldrig på vores høje hygiejnestandard, som vi holder i hævd ved altid at benytte handsker, mundbind og briller når vi behandler dig.

Selvom der er sket meget i vores tandlægeklinik i årenes løb, er vores vigtigste mission stadig den samme, som da klinikken blev grundlagt for over 100 år siden, nemlig at gøre det til en god oplevelse at gå til tandlægen. Vi ved, at mange danskere lider af tandlægeskræk, og derfor gør vi alt hvad der står i vores magt, for at skabe trygge rammer for dit besøg. Når du besøger os, skal du føle dig godt tilpas og i kompetente hænder, lige fra du træder ind i venteværelset til du rejser dig fra tandlægestolen. Derfor møder vores personale dig altid med et smil, og er du nervøs for behandlingen svarer vi hellere end gerne på dine spørgsmål, så du kan lægge dig til rette i stolen med ro i sindet.

Når du leder efter en tandlæge i Randers C, håber vi på at høre fra dig. Vi tager både imod nye og tilbagevendende patienter, så er du netop flyttet til Randers og på jagt efter en ny tandlæge, sørger vi for at få overført din journal, så vi kan sætte os grundigt ind i din situation og påbegynde vores samarbejde på et velinformeret grundlag.

Har du spørgsmål til vores behandlinger, eller ønsker du at bestille en tid? Kontakt os da på telefon 86 420 183. Vi glæder os til at høre fra dig.

De bedste tænder er dine egne tænder

Vores kunder siger

 • "Lisbeth og hendes medarbejdere skal bestemt have ros. Man bliver modtaget med et stor smil og skrækken forsvinder omgående. Behandlingen er i top, jeg har fået de flotteste tænder og har aldrig problemer med at få svar på spørgsmål eller en akut tid, hvis det er nødvendigt."

  Mikkel 25 år

 • "En rigtig god tandlæge. Både min mand og jeg har været tilknyttet klinikken i 3 år nu og har kun ros til dem. Søde, engagerede medarbejdere, som er superdygtige til deres arbejde."

  Birthe 42 år

Ny patient?

For at komme godt fra start skal du ved første besøg være opmærksom på følgende:

 • Medbringe dit sygesikringsbevis
 • Møde ca. 10 min. før aftalt tid, så vi kan få dig oprettet i vores administrationssystem
 • Medbringe en liste over evt. medicinforbrug, idet det kan have indflydelse på den tandbehandling, du måske har behov for
 • Medbringe navn og adresse på din tidligere tandlæge, hvis du ønsker, at vi skal rekvirere din eksisterende journal

Vi glæder os til at hilse på dig!

Find klinkken

Ved Volden 2, 2 tv
8900 Randers C.

Klik for kontakt og parkerings information

Du skal føle dig velkommen!

Vi lægger vægt på afslappet hygge, og vi har altid læsestof, koldt vand og varm kaffe på kanden. I venteværelset er der også internetopkobling, så du f.eks. kan tjekke dine mails.

Du skal føle dig i sikre hænder!
For at sikre dig den optimale behandling sparrer vi altid indbyrdes, så DU får det bedste resultat, den bedste tandpleje og den bedst mulige oplevelse.

Har du smerter?

Får du ondt og har brug for akut tandlægehjælp, kan du altid ringe til os i vores åbningstid.

Tlf: 86 42 01 83

GENERELLE RÅD
i forbindelse med akutte tandproblemer

Tandpine
Rens munden med vand. Forsøg desuden rensning med tandtråd, da årsagen kan være madrester mellem tænderne. Hvis tandpinen er vedvarende skal du kontakte os på telefon 86 42 010 83 eller sende en mail

Knækket tand
Rens området med vand for at fjerne snavs/skidt. Husk at gemme tanden eller fligen af tanden og tag den med til tandlægen, da han måske vil være i stand til at lime tanden eller stykket på igen.

Forventninger til dig

Vi gør altid vores bedste for at overholde dagens aftalte tider. Men da vi arbejder med mennesker, så kan det af og til være svært. Som hovedregel er vi dog præcise. Vi forventer naturligvis også at du kommer til tiden, mest af hensyn til den næste patient.

Den aftalte tid passer oftest med det arbejde, der skal udføres. Og det er derfor meget svært for os at indhente tabt tid i løbet af dagen.

Er vi meget forsinkede prøver vi, så vidt det er muligt, at orientere dig på forhånd.