• Dit smil
  • Klinikken
  • Kontakt

Tandlæge Hadsten

Hvis du er på jagt efter en kompetent tandlæge i Hadsten, er du kommet til det rette sted. Vores tandklinik, Tandlæge Asmussen, er centralt placeret i Randers, blot 15 kilometer fra Hadsten, og vi er bredt anerkendt for vores gode service og høje niveau af professionalisme og service.

Den gode oplevelse i fokus

Hos Tandlæge Lisbeth Lundsgaard Asmussen, nær Hadsten, er det patienten, og den gode oplevelse der er i fokus.

Vi er meget opmærksomme på, at der er mange mennesker der ikke ligefrem holder af at gå til tandlægen. Dette kan der være mange forskellige grunde til. Måske er du bange for, at vores behandling vil gøre ondt, eller måske har du været udsat for en traumatisk oplevelse i tandlægestolen. Hvad end årsagen er, hjælper vi dig hos Tandlæge Asmussen med at slappe af og slippe din frygt. Vi yder vores ypperste for at behandle dig med den største opmærksomhed og nænsomhed, så det kan blive en fornøjelse for dig at gå til tandlægen.

Tandlægeskræk

Tandlægeskræk er en farlig, ond cirkel, idet behandlingen udelukkende bliver dyrere og mere smertefuld, jo længere du udsætter den. Der er derfor ingen god grund til ikke at møde op til de regelmæssige tandeftersyn, særligt ikke når vi hos Tandlæge Asmussen altid byder dig velkommen med et stort smil på læben, og altid står klar med et beroligende ord, hvis du er nervøs for behandlingen.     

Vores erfarne og professionelle team af tandplejere hos Tandlæge Asmussen, nær Hadsten, tager altid dig og dine problemer alvorligt, og søger altid at sætte sig ind i netop din situation. Det er altid dig der bestemmer, hvad du ønsker lavet – og vi respekterer altid din holdning.

Vi er desuden også specialister i smertefrie behandlinger, hvilket er en god nyhed for folk, der lider af tandlægeskræk. Vi benytter effektive former for bedøvelsesvæsker, og tjekker konstant at disse lever op til vores strenge krav, så du er sikret den bedste og mest smertefri behandling.

Kontakt

Du finder Tandlæge Asmussen på adressen Ved Volden 2, 8900 Randers C, en central placering, der gør det let at nå klinikken med både bil og offentlig transport. Kommer du fra Hadsten, tager køreturen ikke mere end 20 min, og vælger du i stedet det offentlige, kører bus 115 fra Hadsten Station lige til Randers busterminal, hvorfra du let kan gå til vores klinik.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores klinik, blot et stenkast fra Hadsten.