• Dit smil
  • Klinikken
  • Kontakt

Tandlæge Langå

Leder du efter en god og grundig tandlæge i Langå? Hvis svaret er ja, så er vi altid klar til at byde dig indenfor hos Tandlæge Lisbeth Lundsgaard Asmussen. Vores klinik  er placeret i Randers, der jo blot ligger 16 km fra Langå. Vi er meget anerkendte for vores konstant høje niveau af service. Netop derfor har vi mange forskellige kunder fra Hadsten og Langå.

Patienterne i fokus

At vores patienter får en god oplevelse i vores klinik  har vores helt store opmærksomhed. Som tandlægeklinik er vi meget opmærksomme på, at det langt fra er alle mennesker, der jubler når det er tid til at aflægge tandlægen et besøg. Grundene til dette kan jo være mange, og hos nogle mennesker kan det sågar have udviklet sig til en decideret tandlægeskræk. Vi er specialister i at behandle patienter med netop denne lidelse, og sørger altid for at behandle med største forsigtighed og nænsomhed som muligt. Desuden gør vi meget ud af kommunikationen mellem tandplejer og patient. Vi gennemgår altid et evt. behandlingsforløb med vores patienter grundigt. På den måde oplever vores patienter ikke nogle ubehagelige "overraskelser" i behandlingsforløbet.

Dine ønsker bliver respekteret

Hos os kan du  altid være sikker på, at vore dygtige hold af tandplejere altid vil tage dine problemer alvorligt. I sidste ende er det jo faktisk dine tænder, og derfor er det også dig der bestemmer lige nøjagtigt hvilke typer behandlinger du ønsker at få foretaget.

Desuden specialiserer vi os også i smertefrie behandlinger. Vi benytter kun de bedste typer af bedøvelsesmidler, og holder os konstant opdaterede om udviklingen inden for dette felt.

Hvis vi lyder interessante for dig, så tøv ikke med at kontakte os på telefon eller mail, og bestil din tid i dag. Hvis det skal gå stærkt kan du udfylde kontaktformularen her på siden, hvorefter vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt.

På gensyn!